top of page

Tinna Hellesøe

"Fedt, at I eksisterer! Jeg synes, at samtalen var perfekt. Der bliver taget udgangspunkt i præcis, hvor jeg er, og “nice to know” ting og “need to know”. Præcis info og intet, jeg ikke kunne bruge. Det er dejligt at have en kontaktperson, der er så meget inde i vores udfordringer. Jeg er nu mere tryg og møder fremtiden lidt lettere".

Henrik

“Mange tak for en god patient-til-patient-samtale og efterfølgende opfølgning. Det var virkelig rart at tale med Karen, der selv har været igennem et B12-mangelforløb, som jeg lige nu er i gang med at blive udredt for. Samtalen var meget informativ og har givet mig nogle redskaber til, hvordan jeg tager hensyn til symptomerne i hverdagen. Efterfølgende fik jeg tilsendt en opsummering af vores samtale med links til diverse forskningsartikler, hvilket har hjulpet mig i forhold til det videre behandlingsforløb. Jeg kan klart anbefale at tage fat i Karen og Bettina, hvis man har B12-mangel og godt kunne bruge støtte til forløbet". 

Bettina Jensen

“Tak for hjælpen med min datter. Efter din mening (og min egen) var min datter i B12-underskud ud fra hendes blodprøver og symptomer. Jeg lovede at give en tilbagemelding om, hvordan det er gået hende siden. Jeg havde sendt "vores snak" til lægen i forvejen i håbet om, at det kunne hjælpe lidt på vej. Og minsandten om det ikke gjorde lige nøjagtig det. Vores læge har nemlig været til Lægedage med dig tidligere, og pludselig skulle jeg ikke diskutere med ham om noget. Selvfølgelig skulle min datter have de 5 injektioner. Så de 5 injektioner er vel overstået med efterfølgende bedring. Jeg er dig evig taknemlig for din hjælp. Jeg tror ærligt talt ikke, at jeg var kommet igennem med mere "B12-snak" uden dig. Så tusind tak for hjælpen.”

Peter Dahl

"Tusind tak for en super værdifuld samtale og efterfølgende opfølgning.

 

Jeg har gennem mange år døjet med neurologiske smerter og kunne på grund af mine normale blodtal ikke få lov til at forsøge med B12 gennem min læge.

 

Jeg faldt tilfældigt over Bettina og Karens tilbud om samtaler og bookede efterfølgende en samtale med Karen. Sjældent har jeg fået så meget værdi for så få midler:

 

Jeg fik svar på alle mine bekymringer og blev guidet, så jeg nu med fuldstændig ro i sindet kan fortsætte, tale med min læge igen og er forberedt på de udfordringer, der måtte komme undervejs. Samtidig har jeg løbende fået råd og vejledning via e-mail.

Karen får min varmeste anbefaling herfra".

Karin Østerby

“Jeg har den største taknemlighed for Bettina og Karen og deres kyndige vejledning omkring min 5-årige søn, der over de sidste to år havde været ramt af flere og flere symptomer, der stak i forskellige retninger. Da jeg tog kontakt til B12-mangel I/S, blev han fulgt på to hospitaler og havde været igennem flere prøver, neurologiske tests, tilknyttet mave-tarmafdelingen og i en epilepsiudredning - uden at lægerne kunne finde en rød tråd i hans sygdomsbillede. Da jeg selv har B12-mangel og med familiær disposition - foreslog jeg B12-mangel, da jeg kunne kende nogle af symptomerne fra mig selv. Dette blev dog hurtigt afvist med det argument, at B12-blodprøven var inden for normalen. Bettina foreslog mig at starte min søn op i behandling med en daglig B12-sugetablet og multivitamin samt føre dagbog over symptomer. Dette blev også godkendt af børneambulatoriet, og i løbet af halvanden måned forsvandt samtlige symptomer, og nu her 4 måneder senere, er min søn afsluttet fra begge sygehuse og trives i bedste velgående, uden at vi har set et eneste tilbagefald fra den ellers lange liste af symptomer, der fyldte hos ham hver dag.”

Karin Jacobsen

“Efter at være blevet kastet rundt i sundhedssystemet i knap to år og med en forkert diagnose samt behandlingsplan til følge, hjalp B12 Mangel I/S mig med at skabe overblik over min situation og give mig den selvtillid, jeg manglede for at kunne holde fast ved min egen mistanke om B12-mangel og kæmpe videre for at nå igennem til min egen læge. Efter grundig vejledning af Bettina lykkedes det endelig, og allerede fem B12-injektioner senere stod det klart for min læge, at det ikke var den sjældne sygdom, jeg havde fået diagnosticeret, men derimod B12-mangel, jeg led af. Da jeg endelig kom i den rette behandling med B12, gik det rigtig hurtigt med at få det bedre, og jeg gik fra at se frem til et liv formentlig uden for arbejdsmarkedet til nu igen at være i fast fuldtidsbeskæftigelse. Bettina og Karen er yderst professionelle, empatiske og handlingsorienterede - præcis hvad jeg havde brug for, så jeg igen fandt tilbage til at kunne stole på min egen mavefornemmelse efter at have været igennem et system, der gjorde alt for at fjerne mig fra netop denne.”
bottom of page