top of page

Undervisning og vidensdeling

Online undervisningsforløb i emner relateret til B12 mangel

 

Vi skriver datoer og emner under Events samt på vores sociale medier. Hold derfor øje hermed løbende. 

 

Du booker dig ind via vores mailadresse b12mangel.denmark@gmail.com, hvorefter vi sender dig et deltager-link til undervisningen. 

Det vil ikke være muligt at stille personlige spørgsmål i undervisningen, hvis dette ønskes henviser vi til en booking af en patient-til-patient samtale. 

Priser

Pris for deltagelse i undervisning i én session:

315 kr. inkl. moms.

 

Pris for deltagelse i pakkeforløbet (fire undervisningssessioner):

750 kr. inkl. moms.

Foredrag

Der vil også tilbydes mulighed for deltagelse i foredrag (ikke online) forskellige steder i landet. Information herom vil også findes under events og på vores sociale medier.

Obs.: Som beskrevet tidligere er der IKKE tale om en lægefaglig konsultation, men istedet samtaler og undervisning ud fra forskningsbaseret viden samt vores erfaringer (som patienter) med kronisk vitamin B12 mangel. Der er tale om vidensdeling og støttende samtaler. ​

Hvis du mistænker vitamin B-12 mangel, men ikke er diagnostiseret, skal du søge hjælp hos din læge. Din læge kan gennemskue komplekse sygdomsbilleder, og vi opfordrer alle til at samarbejde med egen læge mod en løsning, der sikrer dig den bedste hjælp og behandling for din vitamin B12 mangel. Vi stiller IKKE diagnoser i B12 mangel I/S.

bottom of page